Robna marka LIST plod je 20 godišnjeg djelovanja naših stručnjaka u proizvodnji prirodne kozmetike i dodataka prehrani. 

Stalno ulaganje u istraživanje i razvoj, proizvodnja u kontroliranim uvjetima te kvaliteta koja odgovara svim zahtjevima dobre proizvođačke prakse uz primjenu najmodernije tehnike i tehnologije osiguravaju vrhunsku konačnu kvalitetu proizvoda.
 

Nama je priroda uzor.

Naši proizvodi NE sadrže mineralna ulja i sintetičke komponente, i nisu testirani na životinjama.

Koristeći visokovrijedne aktivne sastojke iz prirode osmislili smo kvalitetne proizvode, sigurne i ugodne za organizam koji potiču prirodne procese zaštite, obnove i njege, te djeluju stimulativno, antiseptički, antiseboreički, protuupalno i umirujuće na organizam. 

Prirodne sastojke organizam bolje i brže apsorbira, uz istovremeno pružanje potpune njege i postizanje punog učinka na zdravlje tijela, a smanjuje se mogućnost alergijskih reakcija.

Naši kozmetički proizvodi sadrže najfinija, hladno prešana ili organska biljna ulja, eterična ulja, prirodne voskove, cvjetne hidrolate, prirodne emulgatore i konzervanse, ekstrakte biranih biljnih vrsta.

Naši proizvodi NE sadrže mineralna ulja i sintetičke komponente, i nisu testirani na životinjama.

Naša prirodna kozmetika kožu čini baršunastom, glatkom i sjajnom te joj daje mladolik i zdrav izgled, slijedi biološki ritam kože i potiče vlastite korektivne funkcije.

List prirodni proizvodi proizvode se na održivi način kako bi se očuvao okoliš, na dobrobit svih nas.

Materijali za pakiranje su ispitani i sigurni za proizvode i za ljudsku uporabu, a ambalaža se u potpunosti može reciklirati.

Kombinacijom starih, tradicijskih biljnih pripravaka i recepata te novih i suvremenih tehnologija postigli smo sklad i harmoniju svih proizvoda na kojima će Vam Vaš organizam biti zahvalan.

 

DISTRIBUTERI:

Republika Hrvatska

KALI TRADE d.o.o.

Kestenova 28A, Kukci, 52 446 Nova Vas

www.listproducts.hr